Volg ons op Facebook

Quintus is zeer actief op Facebook. Het laatste nieuws over onze vereniging en komende activiteiten kun je vinden op onze Facebookpagina.

Met dank aan o.a. L1 en Omroep Horst aan de Maas voor het beschikbaar stellen beeldmateriaal.

Geen evenement gevonden

 

 

Opzeggen lidmaatschap OSV Quintus
Het lidmaatschap kan slechts beëindigd worden door schriftelijke opzegging via brief of e-mail voor 1 november van het lopende kalenderjaar. De email kan gezonden worden naar de secretaris (albert@osvquintus.nl). De brief kan verstuurd worden naar het adres van het secretariaat: Aan het Broek 13, 5951 NG BELFELD.

Welkom op de website van
OnderwaterSportVereniging Quintus.

Wij zijn een actieve duikvereniging uit Horst aan de Maas met inmiddels ruim 100 leden, variërend in de leeftijd van 16 tot 83 jaar. Opleidingen en gedoken wordt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Het belangrijkste binnen een duikvereniging is natuurlijk het duiken, maar binnen Quintus is het gezellige verenigingsleven misschien wel net zo belangrijk.

Wekelijks worden op maandagavond van 20.00 tot 20.45 uur in zwembad de Berkel in Horst zwembadtraining gegeven onder begeleiding van ervaren instructeurs om zowel techniek als conditie en vaardigheden te oefenen en op pijl te houden. Daarnaast beoefend een afvaardiging van de leden ook nog een actief programma voor onderwaterhockey, elke maandagavond van 20.45 tot 21.30 uur.